Van Cleef & Design

Bij Van Cleef Productions bent u aan het juiste adres voor het ontwerp van uw bedrijfsuitingen. Wij verzorgen de complete opmaak van uw huisstijl (logo ontwerp, visitekaarten, briefpapier, etc.), maar zijn ook in staat om brochures, reclamemateriaal, advertenties, jaarverslagen en dergelijke voor u op te maken. Daag ons uit, wij zullen uw bedrijf laten stralen. Wilt u meer informatie over Van Cleef & Design? Neem dan via deze link contact met ons op.


DESIGNED BY VAN CLEEF PRODUCTIONS

Huisstijl aannemersbedrijf Van der Helm
Het aannemersbedrijf Van der Helm vroeg Van Cleef een logo te ontwerpen. Het hiernaast afgebeelde beeldmerk is het resultaat. Een frisse start voor dit mooie bedrijf uit Leiden. Van Cleef zorgt momenteel ook voor het ontwerp en drukken van het briefpapier, visitekaarten, enveloppen en niet thuis kaarten. Binnenkort treft u hier de voorbeelden.
Posters voor De Lotto
Onlangs heeft Van Cleef voor De Lotto negen posters vormgegeven ten behoeve van een relatie evenement. De posters met een formaat van circa 60x90 cm werden binnen enkele dagen vormgegeven, geprint en op locatie afgeleverd. Een voorbeeld is op verzoek verkrijgbaar.
Brochure voor CIS
"Commodity Inspection Services BV are providers of professional inspection services such as technical inspections, PSI, commodity inspections, verification, certification services, analysis services for the facilitation and protection of international trade."
» brochure
Design News
DTP & Design
Marketing Concepts
Photography
Special Offers

zzp'er gezocht freelance grafisch vormgever wesite bouwer


Blijf op de hoogte van de activiteiten en nieuwe producten van Van Cleef Productions!