Van Cleef & Printing

INDOOR EN OUTDOOR MOGELIJKHEDEN

Materialen
Voor elke toepassing en kwaliteitswens is materiaal beschikbaar. De meest gangbare materialen omschrijven we hierbij. Voor specifieke toepassingen en wensen geven we graag advies op maat. Alle materialen zijn brandvertragend en voorzien van een certificaat.

Frontlit en Mesh
Frontlit en Mesh is geschikt voor zowel binnen als buiten, printwerk tot een maximale breedte van 5 meter naadloos. Voor grotere afmeting worden de geprinte delen aan elkaar gelast. Mesh doek met het gaatjes structuur, winddoorlatend, ideaal voor bouwsteigers en grotere oppervlaktes.

Backlit zeildoek
Backlit is speciaal ontwikkeld voor doeklichtreclames, verlichte reclamemasten e.d., tot 5 meter breed naadloos.

Block-out doek
Block-out doek is een zwaar frontlit met een zwarte kern waardoor hoogwaardig dubbelzijdig printen mogelijk is.

Tricot glanspolyester (Flag)
Tricot glanspolyester (115 gr/m2) wordt gebruikt voor zowel instore & outdoor toepassingen. Standaard met brandvertraging waardoor het uitermate geschikt is voor banieren en vlaggen op publieksevenementen zoals beurzen en festivals. Het materiaal is leverbaar tot 5 meter breed.

Voile trevira
Een superstrak, semi transparant, indoor textielproduct (45 gr/m2) dat geschikt is voor bijzondere toepassingen zoals gordijnen en banieren. Voile geeft een zeer speciaal effect voor gebruik als vitrage, het materiaal is zeer licht en op veel manieren te confectioneren. Het materiaal is sfeerverhogend in bijvoorbeeld huiskamers, kantoren, beurzen e.d. Het materiaal is leverbaar tot 5 meter en heeft een brandvertraging.

Textiel / Katoen / Canvas / Artex
Deze doeksoorten zijn geschikt voor instore toepassingen en hebben een brandvertraging. De beschikbare breedtes zijn afhankelijk van het type materiaal, op aanvraag. Artex, strak materiaal, goed op te spannen op oneffen wanden tbv o.a. beurzen, het realiseren van een hoogwaardige print met een matte uitstraling. Strakke kreukvrije banieren enz.

Tennisdoeken
De bekende groene doeken langs de tennisbanen zijn van pvc vervaardigd en hebben een winddoorlatende functie. Meestal zijn ze voorzien van een zwarte opdruk, maar uiteraard is full colour ook mogelijk.
Voorzien van een brandvertraging en beschikbaar op een maximale breedte van 3 meter.

Display / (rol) banner systemen
Oprolbare panelen met magneetstrips voor een Pop-Up wand of een eenvoudige banner voor een Roll-Up systeem is leverbaar. Door de verschillende mogelijkheden in laminaat zijn diverse structuureffecten mogelijk en is de krasbestendigheid gewaarborgd.

Papier ( Abri, Bill-Board, Presentatie)
Er zijn legio mogelijkheden in papier, van 90 grams Blueback tot 220 grams presentatie papier of backlit voor verlichte abri's.

Zelfklevend vinyl (folie)
Vinyl is, net als papier, leverbaar in bijna oneindig veel soorten. Van glashelder tot vloersticker. Ook voor specials zijn er materialen beschikbaar zoals de One-Way-Vision folie, het zogenaamde gaatjes folie voor op ramen, ook te gebruiken voor auto- en busramen. Een eenvoudig verwijderbare folie zonder lijmresten voor tijdelijke promotionele toepassingen, bouwborden, acties e.d. kan ook een dienst zijn. Daarnaast is middels veredeling vinyl af te werken voor extreme omstandigheden of effecten, voor instore & outdoor gebruik.

Behang / Wallcovering
Een unieke uitstraling op allerlei soorten wanden dmv vinylbehang in diverse structuren, te verkrijgen op diverse breedtes en eenvoudig te monteren.

Bevestigingen en montage mogelijkheden
Wij kunnen alles monteren van bovenstaande mogelijkheden zoals aluminiumframes, plaktechnieken, kranen inschakelen en mogelijkheden voor 24 uurs service bij spoedservice en vele andere mogelijkheden om totaal projecten aan te pakken en snel te kunnen leveren.

Meer weten? Neem dan via deze link contact met ons op.